19 Φεβ 2014

Τηλεκριτική - O Λαζόπουλος έπαψε να βγάζει γέλιο

Είδαμε ξανά μετά από καιρό τον Λάκη Λαζόπουλο σε live από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και απογοητευτήκαμε όπως και όταν είδαμε το πολυδιαφημισμένο "Δια Ταύτα" (απορώ γιατί δεν το ονόμασε επανάληψη προηγουμένων). Όταν ξεκίνησε τα Αλ Τσαντίρια....
και έκανε σκληρή ομολογουμένως κριτική στις κυβερνήσεις, ο κόσμος πίστεψε ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει αυτά που σκέφτεται ο λαός. Αμ δε. Ο καλλιτέχνης όλα αυτά τα έκανε γιατί το μόνο που ήθελε από μικρός - ως φαίνεται - ήταν να γίνει τραγουδιστής (σταρ πίστας), για αυτό και σε κάθε εμφάνιση του πλέον - εκτός του ότι επαναλαμβάνεται στα αστεία του - κουβαλάει τεράστιες συναυλιακές ορχήστρες και τραγουδάει ... εμφανώς κακόφωνα, παροτρύνοντας (ως άλλος Νταλάρας) από τον πρώτο στίχο τον κόσμο να τον ακολουθήσει.

Η αμηχανία των συνεργατών του μεγάλη στη χθεσινή του εμφάνιση γιατί έβλεπαν ότι κάθε ... αστείο που έλεγε δεν πέρναγε στο κοινό του γεμάτου θεάτρου, γιατί φυσικά περίμενε κάτι καινούργιο, που ως φαίνεται δεν έχει ο Λαζόπουλος. Την τηλεοπτική βλακεία που σατίριζε και έκανε νούμερα, τη βαρέθηκε ο Έλληνας, ενώ για μια ακόμη φορά είδαμε ότι οι ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν είχαν τη συνήθη παγωμάρα στο βλέμμα τους, γιατί περιμένουν την ατάκα του one man show που χθες ήταν απλά κρύα.

Οι ξεπλυμένοι πια από την πολυχρησία 10 μικροί Μήτσοι δεν έχουν να πουν τίποτα (έστω και σατιρικό) για τα προβλήματα της σύγχρονης σκληρής εποχής της τρόικας, της τοκογλυφίας, της ανεργίας, της έλλειψης παιδείας και υγείας, της μετανάστευσης, του νεοφασισμού, αφού δεν είναι χαρακτήρες της καθημερινότητας του Έλληνα και κυρίως των νέων ανθρώπων, που τους μάζεψε ο Λαζόπουλος όταν τα έχωνε στους ισχυρούς. Ο λαός ξεπουλήθηκε από τους πολιτικούς και οι προσδοκίες που είχε από τον (πολιτικό) κυρίως σατιρικό καλλιτέχνη, μάλλον ξεπουλήθηκαν και αυτές σε κρατικό (γερμανικής ιδιοκτησίας) καλωδιακό κανάλι σαν συνδρομές, για ένα μεγάλο συμβόλαιο. Η ζωή έξω αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς ... ζάπλουτοι Μήτσο και Μήτσι !

Γ.Τσαραγκλής



πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο