9 Φεβ 2014

Έκθεση Φωτογραφίας των ΓτΚ στο Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το Πολιτιστικό Στέκι του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία σας προσκαλούν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "....
όπου υπάρχουν άνθρωποι".

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος - Μέλος του Δ.Σ. των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για την κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, το δικαίωμα των ανθρώπων στην κοινωνική ένταξη και τον πολιτισμό.

Εγκαίνια: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 7:00 μμ.

Διάρκεια έκθεσης: 10 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα-Πέμπτη-Παρασκευή 6:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ: Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής (Στάση Μετρό: Αττική, Στάση Ηλεκτρικού: Άγιος Νικόλαος).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8640943 (εσωτ. 109), E-mail: politistiko@kethea-diavasi.gr


Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από το 1990 και είναι ένα από τα πολυφασικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει το χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο.

Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή σε αυτές είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού (Φυλής 217, Αθήνα) 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα) 210 86 12 604.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο