6 Φεβ 2014

Aποκλειστικό ρεπορτάζ: ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ- Τί συμβαίνει με τη Χρύσα;;;

Την ίδια στιγμή που ο Αρης παλεύει στην εντατική για τη ζωή του, η κατάσταση της Χρύσας καλυτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο...

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πάψει από εδώ κι εμπρός να μας απασχολεί τόσο η Χρύσα όσο και η υγεία της. Το αντίθετο μάλιστα. Η Χρύσα όντως συνέρχεται από την περιπέτεια με το νεφρό της και αφού αναρρώνει τελείως πηγαίνει στο σπίτι της.

Τα δύσκολα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για τη νεαρή δεσποινίδα Μαλτέζου. Μπορεί να συνέρχεται σωματικά, αλλά το ψυχολογικό σοκ και η πίεση που υφίσταται όλο αυτό το τελευταίο διάστημα δεν θα την αφήσει σε ησυχία.

Η πίεση που δέχτηκε μετά το θάνατο της Φαίης, το δυστύχημα του Μαλτέζου, ο χωρισμός της με τον Ρώσο σε συνδυασμό με την περιπέτεια της υγείας της και τη διαμάχη του Σταύρου με τον Αρη, όλα τα παραπάνω περιστατικά επιβαρύνουν την ψυχολογική της κατάσταση. Η Χρύσα δεν θα καταφέρει να ανοιχτεί σε κανέναν. Δεν θα μιλήσει για όλα όσα τη βασανίζουν.

Κάθε μέρα που περνά η Χρύσα κλείνεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να φτάσει η στιγμή που θα θελήσει να ξεφύγει από όλους κι από όλα. Αφότου θα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Αρης της έδωσε το νεφρό της, η Χρύσα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν -ούτε καν τον πολυαγαπημένο της Σταύρο- θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει από το σπίτι που μένει με την Αλεξάνδρα. Χωρίς καμία προειδοποίηση.

Χωρίς κανένα σημάδι. Φεύγει γιατί κλονίζεται η εμπιστοσύνη της προς τους ανθρώπους, όπως θα πει η ίδια αργότερα. Η Αλεξάνδρα είναι η πρώτη που επιστρέφοντας δεν τη βρίσκει πουθενά. Την αναζητά απεγνωσμένα, αλλά τίποτα. Η Χρύσα είναι άφαντη. Το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Το πρώτο άτομο που ειδοποιεί η μητέρα της είναι...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο