16 Ιαν 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΟΥΤΡΕΧΤΗΣ: Σε πρώτο πλάνο o πολιτισμός

Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επτανησιακού πολιτισμού στις βαλίτσες του, συμμετέχει ο Δήμος Ζακύνθου, στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης που άνοιξε χθες τις πύλες της και θα ολοκληρωθεί την ...
Κυριακή 19 Ιανουαρίου. 

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί και η διεθνής συνάντηση Τέχνης και Δημιουργίας.

Ο Δήμος επιδιώκει να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών στο νησί, μέσα από την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ζακύνθου, να ενισχύσει τον εναλλακτικό τουρισμό και κυρίως, με κάθε τρόπο να βοηθήσει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Οι δράσεις

Όσον αφορά τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, η Ζάκυνθος ως τουριστικός προορισμός, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει αναλυτική παρουσίαση της διοργάνωσης της Διεθνούς Συνάντησης Τέχνης και Δημιουργίας, στην οποία συμμετείχαν πέρυσι Ολλανδοί καλλιτέχνες. 

Οι καλλιτέχνες θα είναι παρόντες στην εκδήλωση και θα μιλήσουν για τις εντυπώσεις τους από την Ζάκυνθο και την διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτό, θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό από την περσινή διοργάνωση. Παράλληλα, πέρα από την διανομή τουριστικών πληροφοριακών εντύπων, περιλαμβάνεται η διενέργεια κλήρωσης στο περίπτερο της έκθεσης, για δωρεάν διακοπές στο νησί. 

Τέλος, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμός της επίσκεψης Ολλανδών δημοσιογράφων στην Ζάκυνθο, τον Απρίλη του 2014, προκειμένου να γίνουν εκτενή αφιερώματα για το νησί.
πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο