8 Μαΐ 2013

Τρίκαλα: “Παραμύθια στο Ασανσέρ” από το Δημοτικό Θέατρο

Τον τελευταίο κύκλο παραστάσεων για το κοινό έχει προγραμματίσει το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, με τη νέα θεατρική παραγωγή “Παραμύθια στο Ασανσέρ”. 

Οι παραστάσεις ξεκινούν σήμερα και.... ολοκληρώνονται την Πέμπτη 9 Μαΐου, κάθε βράδυ, στις 8.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μύλου Ματσόπουλου.
Η θεατρική παράσταση βασίζεται σε μια συλλογή ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών, με πολύ χιούμορ, αμεσότητα, αστείρευτη φαντασία, απίστευτες ανατροπές και μαγεία. 

Σ’ αυτή τη νέα παραγωγή της Παιδικής και Νεανικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Στέφανου Νταλάση, συμμετέχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί και δημιουργοί. 

Η διασκευή και σκηνοθεσία είναι του Τάσου Ράτζου, τα σκηνικά, κοστούμια και οι μάσκες της Κέλλυς Βαρσάνη, η μουσική της Λίλας Αγγέλη και η κινησιολογία της Ειρήνη Καλογερά. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Γεωργία Κατσανάκου, Γιάννης Παπαευθυμίου, Γλυκερία Πατραμάνη, Φανή Σπανού και Βάσια Χρήστου, καθώς και οι μουσικοί Γιώργος Αγγέλης, Γιάννα Ζάρα και Θανάσης Χονδρός.
 Η βοηθός σκηνοθέτη Χριστίνα Κρίθαρη έχει την επιμέλεια του εκπαιδευτικού υλικού, την οργάνωση παραγωγής η Βικτωρία Καραμούζη ενώ στον χειρισμό του ήχου και του φωτισμού είναι ο Απόστολος Ντούμας.



Πηγή: http://www.ert.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο