21 Μαΐ 2013

Ο Bieber αποδοκιμάστηκε έντονα στα Billboard Awards

"Είμαι καλλιτέχνης και θα πρέπει να με παίρνετε στα σοβαρά", είπε ο Justin Bieberαπαντώντας στα γιουχαρίσματα που σημάδεψαν τη μεγάλη νίκη του στα Billboard Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Λας Βέγκας. 

Ο 19χρονος ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή...
για να παραλάβει το δεύτερο βραβείο του, όταν ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες για τη βράβευσή του από μερίδα του κοινού που κατέκλυσε χθες την MGM Grand Garden Arena. 

Κι ενώ αρχικά φάνηκε να αιφνιδιάζεται, ο Καναδός τραγουδιστής είπε: "Είμαι 19 ετών και νομίζω ότι είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Βασικά, από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να πω σε όλους σας ότι δεν είμαι απάτη. Είμαι καλλιτέχνης και θα έπρεπε να με παίρνετε στα σοβαρά". 

"Όλα περιστρέφονται γύρω από τη μουσική. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες", συμπλήρωσε ο Bieber, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει σε ποιες βλακείες αναφερόταν. 

Ωστόσο, είναι γνωστά τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται τους τελευταίους μήνες για τον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος μεταξύ άλλων έχασε την ψυχραιμία του με έναν παπαράτσι στο Λονδίνο και πιάστηκε στα πράσα να καπνίζει μαριχουάνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο