2 Απρ 2013

Ένας νέος πολιτιστικός ιστότοπος στην Αθήνα

Από την  Αννα Γεωργούλη 

Ένας νέος διαδικτυακός τόπος δημιουργήθηκε στην Αθήνα, πρόκειται για τον ιστότοπο “festival.culture.gr”, ο οποίος έχει στόχο την ενημέρωση και την προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην Επικράτεια.

Σε αυτό το σημείο ...να πούμε πως το “festival.culture.gr” αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων/Τμήμα Φεστιβάλ & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την Δ/νση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού/Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. .

Η ιστοσελίδα έχει προσαρμοστεί στις οικονομικές συνθήκες και κύρια κατεύθυνση την πολιτιστική προβολή και τη διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα. Απώτερος σκοπός της κίνησης αυτής είναι συμβολή στη βελτίωση του ποιοτικού επιπέδου των φεστιβαλικών και γενικότερα των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Προτεραιότητα της σελίδας “festival.culture.gr” είναι η προβολή των πολιτιστικών δρώμενων της Επικράτειας, έτσι όπως αυτά προκύπτουν από χαρτογράφησή των δρώμενων, μέσω της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τις 13 περιφέρειες και τους 325 δήμους της χώρας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο