28 Μαρ 2013

Η Σαντορίνη, αγαπημένο νησί των… βρικολάκων!

Για ακόμα μία φορά γίνεται αναφορά στις ομορφιές της Σαντορίνης. Μόνο που αυτή τη φορά, θαυμαστές του κυκλαδίτικου νησιού δηλώνουν γνωστο βρικόλακες, που είναι μάλιστα, ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για ΄...τους Ντέιμον και Στέφαν Σάλβατορ, τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς «Vampire Diaries», που υποδύονται οι ηθοποιοί Ίαν Σομερχάλντερ και Πολ Γουέσλι.

Τους δύο ηθοποιούς, όπως και τη Νίνα Ντομπρέβ που στην ίδια σειρά υποδύεται τη θνητή φίλη τους, συνάντησε στο Μόντε Κάρλο ο Γιώργος Σατσίδης. Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ, μέσα από την εκπομπή «Movies and stars» του MTV, οι διάσημοι βρικόλακες και η θνητή φίλη τους, αποκαλύπτουν ότι έχουν κάνει και οι τρεις τους διακοπές στη Σαντορίνη χαρακτηρίζοντας το νησί του Αιγαίου «το ωραιότερο μέρος στον πλανήτη!», δηλώνοντας δε, ότι θέλουν να πάνε ξανά.

Επίσης, οι τρεις ηθοποιοί, σχολιάζουν τη… μόδα των βαμπίρ, τόσο μέσα από το «Twilight», αλλά και την πετυχημένη σειρά «Vampire Diaries» που πρωταγωνιστούν. Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τρεις ηθοποιούς που για διακοπές ψηφίζουν… δαγκωτό Σαντορίνη!



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο