26 Οκτ 2012

Απόλαυσαν τους Rolling Stones με 15 ευρώ


Οι θρυλικοί Rolling Stones έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια απουσίας την Πέμπτη στο Παρίσι, ενώ λίγο νωρίτερα χιλιάδες θαυμαστές του συγκροτήματος έσπευσαν να αγοράσουν το πολυπόθητο εισιτήριο που κόστιζε μόλις 15 ευρώ! 

Μία ώρα πριν βγουν στη σκηνή ενός μικρού κέντρου διασκέδασης στο Παρίσι, χωρητικότητας.... 700 ατόμων, είχαν αναρτήσει στο Twitter τη μίνι συναυλία.
"Οι Rolling Stones θα δώσουν μία μικρή συναυλία για "προθέρμανση" απόψε, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στο Παρίσι", ανέφερε το μήνυμα. 

Ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο κιθαρίστας Ronnie Wood και ο ντράμερ Charlie Watts ερμήνευσαν 12 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του "Doom and Gloom" από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Grrrr!". 

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν τη συναυλία τους με το θρυλικό κομμάτι "Route 66".



Το συγκρότημα θα δώσει προγραμματισμένη ιδιωτική συναυλία για επενδυτικό ταμείο την επόμενη Δευτέρα στο Παρίσι, στο θέατρο Mogador.

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα δώσουν δύο συναυλίες στις ΗΠΑ και δύο στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για να γιορτάσουν 50 χρόνια καριέρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων στις τέσσερις αυτές συναυλίες, που φθάνουν μέχρι τα 500 ευρώ, προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις θαυμαστών και σχολιαστών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο