26 Οκτ 2012

Το πολυβραβευμένο Chicago έρχεται και στην Αθήνα!

Το φαντασμαγορικό και πολυβραβευμένο μιούζικαλ Chicago, έρχεται φέτος στην Αθήνα, στο θέατρο Παλλάς για να μας μαγέψει!

Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση, μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη, αλλά και με... ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Αντώνης Λουδάρος και σε ρόλο-έκπληξη, η Μαρινέλλα ως μάμα Μόρτον.

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα έχει συνεργαστεί και άλλες φορές με τον Σταμάτη Φασουλή και του έχει φυσικά μεγάλη εμπιστοσύνη για όλο το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Όπως ομολόγησε, η ίδια σε μια τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον Σταμάτη Φασουλή τον ρώτησα ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μάμα Μόρτον. Κι όταν μου είπε πως δεν είχε καταλήξει ακόμα, του ζήτησα να με προτιμήσει.

Συμμετέχουν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές και δεκαμελής ορχήστρα, με αλφαβητική σειρά : Γιάννης Αθιτάκης, Χρήστος Γεωργαλής, Λίνα Εξάρχου, Μανόλης Θεοδωράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Νάντια Κοντογιώργη, Λήδα Μανουσάκη, Άντια Ολυμπίου, Αρετή Πασχάλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δήμηρα Σιγάλα, Χρήστος Σπανός, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Τα σκηνικά έκαναν οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, τα κοστούμια η Ντένη Βλαχιώτη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος. Συνολικά συμμετέχουν 14 ηθοποιοί, χορευτές και δεκαμελής ορχήστρα.​

Το κορυφαίο από τα μιούζικαλ με μια αυθεντική τζαζ ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα. Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Το «Chicago» ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Μπρόντγουεϊ και συμπλήρωσε 936 παραστάσεις, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 4ου μακροβιότερου μιούζικαλ στην ιστορία του. Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tόνυ, 2 βραβεία Ολιβιέ, 5 βραβεία κριτικών, αλλά και με το βραβείο Γκράμι για το καλύτερο Musical Album το 1998.

Πληροφορίες

Πρεμιέρα: Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή 20.00,
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€.
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3
Τηλ. 210 3213100

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο