9 Σεπ 2012

Η Kristen Stewart "έλαμψε" στο Φεστιβάλ του Τορόντο


Η Kristen Stewart περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 37ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "On the Road" έχοντας την πλήρη υποστήριξη των θαυμαστών της. 

Στιλιστικά ήταν άψογη! Φόρεσε ...ένα μαύρο διαφανές φόρεμα, με χρωματιστά λουλούδια, και πόζαρε με αυτοπεποίθηση άλλοτε μόνη και άλλοτε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Kirsten Dunst και Garrett Hedlund. 

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε τον περασμένο Ιούλιο για το "στιγμιαίο λάθος" της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders και το χωρισμό της με τον Robert Pattinson, η 22χρονη ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στις συνεντεύξεις και έμεινε συγκεντρωμένη στην προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί. 

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι ήταν θαυμαστές μου πριν το Twilight και γι’ αυτό εξάλλου με τίμησαν με την παρουσία τους απόψε. Είναι υπέροχο!», δήλωσε η Stewart. 

Ωστόσο κάποιοι θαυμαστές στο Λος Άντζελες έμειναν δυσαρεστημένοι που προτίμησε να βρεθεί στο Τορόντο παρά στα Video Music Awards 2012, που πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (Πέμπτη 6/9) στο Staples Center.
Φωτογραφία: Kirsten Dunst, Garrett Hedlund, Kristen Stewart)







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο