6 Ιουλ 2012

Η μεταμόρφωση της Naomi Watts σε λαίδη Diana



Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική! Ο λόγος για τις φωτογραφίες της Naomi Watts που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana και όπως φαίνεται έχει καταφέρει να γίνει ολόιδια, όχι μόνο στο πρόσωπο και στα ρούχα που φορά, αλλά και στο στυλ της. 

Η ταινία με τίτλο ...
... "Caught in Flight" αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις -θετικές και αρνητικές- τόσο στη Βρετανία όσο και στιςΗΠΑ, όπου η πριγκίπισσα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. 

Η εταιρεία Ecosse Films έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, επισημαίνοντας πως η ταινία θα είναι «ένα γοητευτικό πορτρέτο της πριγκίπισσας Diana τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της». 

«Καταγράφει το πώς η Diana, βρίσκοντας την προσωπική της ευτυχία, μπόρεσε προσφέρει ένα επιτυχημένο ανθρωπιστικό έργο», επισήμανε η κινηματογραφική εταιρεία. 


Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Γερμανός Oliver Hirschbiegel, γνωστός από την ταινία "Η Πτώση" (Downfall) και πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Douglas Lodge, Juliet Stevenson καιNaveen Andrews, στο ρόλο του βρετανο-πακιστανού χειρουργού Hasnat Khan, που υποτίθεται ότι είχε δεσμό με την Diana. 






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο