3 Ιουλ 2012

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων BET


Η Beyonce, ο Chris Brown και ο Jay-Z ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών των βραβείων BET, ενώ οι σταρ απέτισαν φόρο τιμής στους καλλιτέχνες Whitney Houston, Donna Summer, Dick Clark και Don Cornelius, που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή.

Η λαμπερή Beyonce παρέλαβε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας στην κατηγορία της r’n’b μουσικής, ενώ...
... ο σύζυγος της Jay-Z μαζί με τον Kanye West επικράτησε στην κατηγορία καλύτερου γκρουπ, για τη συνεργασία τους στο “Watch the Throne”. Ο Chris Brown αναδείχθηκε ως ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης.

Ο Jay-Z με τον Kanye West απέσπασαν ένα ακόμη βραβείο, εκείνο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, για την επιτυχία τους “Otis”. Ο ράπερ Big Sean αναδείχθηκε νέος καλλιτέχνης της χρονιάς, ενώ η Nicki Minaj τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας στην κατηγορία του hip hop.

Η Beyonce μαζί με τον Alan Ferguson κατέκτησαν το βραβείο σκηνοθεσίας για video, Από τον χώρο της ηθοποιίας, ο Kevin Hart πήρε το βραβείο ηθοποιού της χρονιάς.

Στη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων BET, οι celebrities απέτισαν φόρο τιμής στην Whitney Houston, που έφυγε τον Φεβρουάριο, πρόωρα από την ζωή. Mariah Carey, Monica, Brandy, Chaka Khan αλλά και η μητέρα της Whitney Houston Cissy και ο αδελφός της Gary, τραγούδησαν επιτυχίες της Houston, συγκινώντας το κοινό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο