9 Ιουν 2012

'Τhe Dragonphoenix Chronicles : Indomitable'


Η πολυβραβευμένη ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα "Underworld Films" ξεκίνησε την παραγωγή της νέας της ταινίας με τίτλο :

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας βασισμένη ...... σε ελληνικό κόμικ αλλά και την πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία που χρηματοδοτείται από τους φίλους και οπαδούς του είδους, μέσω της μεθόδου του crowdfunding, απο διεθνείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

H ταινία ανήκει στο είδος sword & sorcery,και λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο του Έλεμπρος, απο το πολυβραβευμένο ελληνικό κόμικ φαντασίας "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα" (Γιάννης Ρουμπούλιας, Εκδόσεις 'Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα'), που εκδίδεται απο το 2005 στην χώρα μας.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ παράλληλα η ταινία αναζητεί χρηματοδότηση για την κάλυψη των εξόδων της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει επισκεπτόμενος το επίσημο blog της ταινίας στο


Επίσης μπορεί κανείς να επισκεφτεί και να κάνει like στην σελίδα της ταινίας στο facebook στο:


Η Underworld Films γυρίζει ταινίες απο το 2005. Μέσα σε έξι χρόνια, έχει γυρίσει 5 μικρού μήκους ταινίες και 2 μεγάλου μήκους. Όλες τους ανεξάρτητες παραγωγές, με χαμηλό ή μηδενικό budget, αλλά με μεγάλη δημιουργικότητα,ενώ οι ταινίες της έχουν βραβευτεί σε εγχώρια αλλά και παγκόσμια φεστιβάλ.


ερισσότερες πληροφορίες για την φιλμογραφία και τις δραστηριότητες της ομάδας μπορεί να βρεί κανείς στο επίσημο site: www.underworldfilms.gr

Θάνος Κερμίτσης
Σκηνοθέτης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο