8 Ιουν 2012

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε Κυπριακή ταινία

Καινούρια καριέρα σχεδόν στην Κύπρο ακολουθεί ο συμπαθής ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος ως γνωστό έζησε τα παιδικά και νεανικά του χρόνια στο γειτονικό Μεσολόγγι και την Πάτρα όπου μάλιστα τελείωσε και το λύκειο. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λοιπόν που έχει μάθει καλά ...... και την Κυπριακή διάλεκτο μετά το τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο ΡΙΚ που συμπαρουσιάζει με την Βασιλική Χατζηαδάμου, θα παίξει τώρα και σε μία Κυπριακή κινηματογραφική ταινία, το «Ηοme sweet home» του Κυριάκου Τοφαρίδη.

Η ταινία αναφέρεται στις περιπέτειες μιας οικογένειας η οποία, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάζεται να μείνει σε ένα σπίτι στην ερημιά. Σύμφωνα με το σενάριο, η οικογένεια αυτή γίνεται ξαφνικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων καθώς οι Άγγλοι εντοπίζουν μέσω δορυφόρου κοιτάσματα πετρελαίου στο μέρος όπου ζει η οικογένεια. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο Μιχάλης Μαρίνος που κατάγεται από την Κύπρο, η Κάρμεν Ρουγγέρη αλλά και μία νέα ανερχόμενη ηθοποιός του Bollywood, του Ινδικού δηλαδή Χόλυγουντ, η Neetu Chandra.

Τα γυρίσματα όπως γράφει το gossip.tv, έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κυρίως στο χωριό του Αγίου Σωζόμενου στην περιοχή της Ποταμιάς ενώ η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στο τέλος του χρόνου. Ο 31χρονος Γιάννης Τσιμιτσέλης που έπαιζε τελευταία στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Η Πολυκατοικία” αναγκάστηκε λόγω της κρίσης και των λιγότερων πλέον δουλειών στη χώρα μας να πάει στην Κύπρο, απόφαση που του έχει βγει σε καλό.

Ωστόσο όπως λέει δεν ξεχνά την Ελλάδα και πηγαινοέρχεται ενώ με ενδιαφέρον αναμένουν οι θαυμαστές και θαυμάστριες του πότε με το καλό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο