25 Μαρ 2012

Ξεκίνησε η Ρία ως συμπαρουσιάστρια στην ιταλική TV - Δείτε την πρώτη της εμφάνιση!


Εμφανίστηκε μετά το πρώτο μισάωρο του show "Ballando con te" και... είπε "καλησπέρα" στα ελληνικά.
Είπε στη βασική παρουσιάστρια με παράπονο ότι... θέλει να χορέψει, όπως έκανε όταν ήταν διαγωνιζόμενη στο "Βallando con le stelle"...



Εκείνη της εξήγησε με χαμόγελο ότι ο ρόλος της είναι πια διαφορετικός και πως ο παρτενέρ που είχε στο προηγούμενο show, το ιταλικό Dancing δηλαδή, τώρα... χορεύει με άλλη.

Η Ρία Αντωνίου κοίταξε το φακό με παράπονο και νάζι και... τότε εμφανίστηκε στην οθόνη ο πρώην παρτενέρ της για να της στείλει ένα φιλί.


Φυσικά, από την παρθενική της εμφάνιση στο νέο show του RAI 1 δεν έλειψαν τα κοντινά πλάνα και τα "διαβάσματα" της κάμερας στα πόδια της Ρίας Αντωνίου...


Η ίδια, συνέχισε στο ίδιο στιλ, με σκέρτσο και νάζι δηλαδή και άρχισε να πειράζει τον συμπαρουσιαστή της, λέγοντάς του ότι είναι πιο κοντός από τον παρτενέρ που είχε στο ιταλικό Dancing. Πιο κοντός και πιο... "παχουλός" όπως του είπε στα ελληνικά.


Αυτό που κάνει λοιπόν, η Ελληνίδα Ρία στο συγκεκριμένο show χορού, είναι... χαριτωμένες παρεμβάσεις, σκετσάκια και έχει διασκεδαστικούς διαλόγους με τον συμπαρουσιαστή της.

Φυσικά, ρίχνει και τις... "στροφές της". Για να μην ξεχνιόμαστε!



 

Καλή αρχή λοιπόν...

πηγη:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο