8 Μαρ 2012

Η Bobbi Kristina μοναδική κληρονόμος της Whitney Houston



Η αδικοχαμένη τραγουδίστρια Whitney Houston άφησε όλη της την περιουσία στην μοναχοκόρη της Bobbi Kristina, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Bobby Brown, όπως έγινε γνωστό.

Η διαθήκη της Houston ανοίχθηκε και όπως έγινε γνωστό, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ορίσει ως μοναδική της κληρονόμο την 19χρονη σήμερα Bobbi Kristina. 

Στην διαθήκη της, η Whitney Houston δεν...... αναφέρει συγκεκριμένα κληροδοτήματα, αλλά πως αφήνει όλα της τα έπιπλα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και αυτοκίνητα στα εν ζωή παιδιά της. Η Whitney Houston έχει μόνο ένα παιδί, την Bobbi Kristina.

Διαχειρίστρια της περιουσίας της Whitney Houston ορίστηκε η νύφη της και μάνατζερ της Patricia Houston.

Η Bobbi Kristina Brown όταν γίνει 21 ετών θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων που της άφησε η μητέρα της. Στα 25 της χρόνια, η Bobbi Kristina θα λάβει ακόμη ένα μέρος των χρημάτων, και τα υπόλοιπα μόλις γίνει 30 ετών.

Η Whitney Houston συνέταξε τη διαθήκη της στις 3 Φεβρουαρίου του 1993, περίπου ένα μήνα προτού φέρει στον κόσμο την Bobbi Kristina.

Η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, στις 11 Φεβρουαρίου, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο